Business Voice Drenthe 2020

Business Voice Drenthe is het pitch evenement voor startende ondernemers die hun idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje kunnen gebruiken. In samenwerking met een tal van partners is de Business Voice Drenthe uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar jij als kandidaat de kans krijgt om jouw business-idee te pitchen voor vijf gevestigde ondernemers. De jury zit op een stoel en ziet je, net als bij ‘The Voice of Holland’ niet, maar hóórt alleen jouw pitch! Als ze potentie horen en geloven in jouw pitch en je idee dan draaien zij hun stoel! De winnaar gaat er vandoor met een veelzijdig prijzenpakket en ondersteuning om het idee uit te werken tot een bedrijf.

Niet alleen de jury speelt een rol, ook de gevulde zaal met veel belangstellende ondernemers en familie/kennissen kunnen tijdens de presentatie of na de show kritische vragen stellen om jou te helpen om verder te groeien.

Wil jij de volgende keer meedoen aan Business Voice Drenthe of een keer plaatsnemen in het publiek? We houden je graag op de hoogte.

Hou me op de hoogte
Business-Voice-Drenthe-Impressie-Pitch
Business-Voice-Drenthe-Impressie-Pitch

Winnaar Business Voice Assen 2018

Het winnen van de Business Voice heeft boekjeplekje.nl een enorme boost gegeven. Met ondersteuning van de partners en coaches heb ik veel wijze lessen geleerd en is boekjeplekje.nl van een idee tot een serieuze website uitgegroeid. Er staan nu al meer dan 70 locaties online.

Levi Vandenberg

Boekjeplekje.nl, het online boekingsplatform voor vergader-, feest- en trouwlocaties

Partners

AANMELDEN DEELNEMER

Kies voorronde:

AANMELDEN BEZOEKER

Aantal personen: